Căldura din cămin

[youtube_video]Mdea3126KI0[/youtube_video]

rezumat

Românul a legat ideea de familie de experienţa pe care o ai când intri din gerul de afară şi te pui lângă o „sobă joasă… cu vatra larg deschisă” (definiţia primară a termenului „cămin”).

Familia înseamnă căldură. Din păcate, în prea multe familii contemporane familia seamănă mai degrabă cu flăcările iadului… Vom discuta despre cum poţi face din familia ta un cămin…

idei şi comentarii [3]
 1. Cristian spune:

  Intr-o lume in care trecem prin timp fara sa privim o clipa la ce ne inconjoara, e normal sa fie asa.

  Te trezesti dimineata cu gandul la ce ai de facut, si incepi cu rugaciunea de 60 de secunde, apoi cu studiul de 5 minute, defapt citesti ce scriu alte persoane ce si-au rezervat timp sa vorbeasca cu Dumnezeu, apoi te indrepti spre ca castiga banii, bani atat de necesari supravietuirii in acest iad. Defapt eu alimentez iadul. Nu mai cred in casatorie, nu mai cred ca poate exista fericire decat daca ai bani.

  Nu stau sa ma intreb: eu de ce am fost creat?, sa muncesc pentru a supravietuii? sau sa reflect dragostea divina? Ne certam pentru ca orgoliul nostru e alimentat intens de diavol, dorim sa fim mai presus de partenerul de viata. Uitam cum a fost la inceput, cand doreai sa fii cat mai mult in prezenta iubitei (iubitului), sa ii auzim vocea, chiar daca partenerul spunea o prostie.

  Mi-am reanalizat prioritatile, iar una din prioritati este sa imi iubesc partenerul de viata. Ma rog Domnului sa imi ofere intelepciune si rabdare. Iubiti-va mult.

 2. DRA spune:

  Dar daca partenerul tau de viata iubeste mai mult banii decat pe tine…

 3. Nemecsek spune:

  @Cristian: „Mi-am reanalizat prioritatile, …”
  Te cred, e POSIBIL (cu ajutorul lui Dumnezeu) … vezi http://www.imdb.com/title/tt1630036/

comentează