Cantata Betleemului

[youtube_video]1MXUMbej5PM[/youtube_video]

rezumat

Am transmis de la Şepreuş (Arad) o lucrare impresionantă pregătită de corul Bisericii Adventiste din Şepreuş pentru a patra oară în ultmii 56 de ani. Ultima oară a fost interpretată în urmă cu 33 de ani. Sper că v-am convins că este vorba de ceva unic şi ne bucurăm că putem fi părtaşi la acest eveniment.

Vizionare plăcută!

idei şi comentarii [6]
 1. sslujire spune:

  ***astept cu nerabdare..VIZIONAREA..Domnul sa binecuvanteze aceasta lucrare si TOTUL sa fie spre slava si onoarea LUI!! ***

 2. Mihai.LkM spune:

  Foarte probabil sa nu mai fie locuri libere pentru cei ce nu sunt din biserica locala. Multumim pentru ca ne dati sansa de a viziona programul live!

 3. TheAdeline1985 spune:

  Nu reusesc sa vizionez filmarea. sacadeaza mereu … poate-mi dati sugestii! o zi frumoasa!

  • vlad spune:

   Probabil legătura ta de internet este mai slabă. Încearcă să-l descarci (click pe săgeata albă de pe fond roşu din dreapta căsuţei de rezumat) pentru a-l vedea de pe computerul personal.

 4. un prieten al SEPREUSULUI spune:

  De peste Atlantic mi-a facut mare placere sa ascult performanta corului pe care l-am ascultat cu placere de foarte multe ori, sub conducerea fr. Petras, Ghita Ban, Sorin Crisan si acum si a fiului sau Ciprian Crisan. Intotdeauna mi-a placut si m-am simtit bine la Sepreus, de aceea cind vizitez Romania, vizitez si Sepreusul.

  Am revazut prieteni dragi si ma bucur sa impartasim aceasi nadejde a mantuirii prin Cel care si-a dat viata pentru toti. Binecuvintarea Cerului sa fie cu noi cu toti. Va salut din nou cu pacea Celui ce a zis: Va dau pacea Mea, va las pacea Mea; Maranata!

 5. Viorica Mihaicuta spune:

  Da … In urma cu 34 de ani … Corul de la Sepreus a fost cu ,, Cantata Betleemului ,, la Maderat …¡¡ eu l-am auzit pe casetofon , ,, eram acasa cu copilasul meu de citeva saptamani …am ascultat-o asa de mult ca am invatat-o , asa de bine ca nu am uitat-o nici in ziua de azi … Acele voci asa de minunate …. Acel tenor alu unchiu Simion Parv … Asa-i ziceam cei de la Maderat , chiar daca era unchiu fam Horga , ptr mine era unchiu ….egal ca unchiu Sivea … Vreau sa va zic ca-i iubeam si erau asa de legati de noi ca erau, unchiu … Aceea cantata a ramas in mintea mea si in inima mea ptr todeauna …am mai ascultat cantata , dar niciodata ca atunci … Domnul cu noi frati mei … Pe curind ¡¡

comentează