Cer deschis

[youtube_video]pHbLkZFfSr8[/youtube_video]

rezumat

Am arhivat pentru voi, Reuniunea Muzicală „Cer Deschis” la care au participat grupurile vocale Înger Alb (Republica Moldova), Andante (Craiova), Agape (Târgu Mureș) și soliștii Luiza Spiridon și Vili Dulă, desfăşurată Sâmbătă, 17 septembrie, ora 18, la Casa Sindicatelor din Arad.

Vizionare şi audiţie plăcută.

idei şi comentarii [4]
 1. Geta Ocos spune:

  Bravo, Agape!

 2. Calin B. spune:

  Multumim pentru promptitudine!

  Pentru mine personal, a fost o experienta placuta, plina de binecuvantari.
  Ar fi recomandat sa se faca MULT mai des asemenea evenimente, reUNIND mai multi „artisti”, mai diversi si in mai multe puncte din tara.

  Apreciez mai ales efortul INGER ALB pentru sacrificiul si disponibilitatea lor de a bate atata cale pentru doar 4 piese! Ramane corul meu preferat de cand m-am botezat.

  Felicitari ANDANTE – armonie perfecta, echilibru in voci si sincronizare perfecta.
  Despre LUIZA SPIRIDON si VILI DULA nu pot zice nimic. :))) Niste solisti exceptionali care si-au aratat inca o data talentul special de a face singuri fata unor piese foarte bine alese.

  Insa, toata aprecierea sincera mi se indreapta spre MARCEL TARMURE, un om extraordinar! Cine a organizat vreodata un concert, stie cat de greu este sa organizezi de unu’ singur un asemenea eveniment. Dumnezeu sa-l rasplateasca pentru efort si sa stea linistit….a facut o treaba extraordinara!!!!

  Felicitari tuturor celor care au „efortat” in vreun fel anume pentru bunul mers al lucrurilor!
  cu deosebita consideratie, Calin B.

 3. Traian A. spune:

  Intr-adevar, un eveniment deosebit. Desi nu am fost acolo, cu ajutorul celor care au postat pe internet programul intreg am putu beneficia de niste binecuvantari minunate, niste voci care ung sufletele noastre cu multa bucurie.

  Apreciez toti solistii si grupurile care au cantat la acest program si sper ca in viitorul apropiat sa se reuneasca la un nou program de acest gen. Pentru mine, muzica este ca si aerul pe care-l respir. Fara muzica, cred ca nu mi-as fi gasit locul atat in afara bisericii, dar cu atat mai mult in cadrul ei. Felicitari si numai cuvinte frumoase pot fi adresate atat organizatorilor, cat si celor care au facut eforturi pentru a putea beneficia noi de un program asa de frumos.

  Sincer, mie cel mai mult mi-a placut VILI DULA. Este pe placul meu, iar muzica pe care o canta ma inalta spre cer. Despre LUIZA SPIRIDON, este generatia tanara care poate duce mai departe vestea cea buna mai departe.
  Pentru toti, numai cuvinte de lauda. Domnul sa va binecuvinteze pe toti si speram la un nou eveniment de acest gen, cat mai curand posibil.

  Cu mult respect,
  T.A.

 4. vitalie spune:

  Bravo organizatorilor si participantilor pentru efortul depus si lauda adusa in adresa lui Dumnezeu!!!!!!

comentează