Ce urmează… (25 noiembrie 2011)

Pentru astăzi avem programată o discuţie cu secretarul Diviziunii noastre la care va fi prezent şi preşedintele Conferinţei Banat. Pastorul Gabriel Maurer a participat la un comitet al Uniunii, a vizitat Conferinţa Oltenia şi, după ce ieri a participat la întâlnirea pastorilor din Conferinţa Banat, azi a asistat la şedinţa comitetului executiv al conferinţei. Mâine va conduce la Ineu una din cele două servicii de hirotonire din conferinţa noastră, cea a consacrării pastorului Daniel Bota. Ne bucurăm că a găsit timp să stea de vorbă cu tinerii arădeni şi cu cei care ne vor urmări online.

Peste o săptămână, în 3 decembrie, la Timişoara va avea loc Gala premiilor Conştiinţă şi Libertate, la care sunt invitate multe personalităţi publice care s-au implicat în promovarea libertăţii religioase în judeţul Timiş. Din partea bisericii va fi prezent Nelu Burcea, directorul de libertate religioasă. În cadrul programului, partea muzicală va fi susţinut de grupul timişorean Laudes Christi. Am fost invitaţi să filmăm şi să transmitem acest eveniment, aşa că sâmbăta viitoare vă invităm să ne urmăriţi începând cu ora 17.

În 17 decembrie, la Şepreuş, corul bisericii locale interpretează ‘Cantata Betleemului’ un proiect foarte laborios. Veţi putea să ascultaţi acest concert începând cu ora 18.

Alte noutăţi vor fi anunţate pe măsură ce ele apar…

Un articol scris de Erik în 25 noiembrie 2011
comentează