Archive for the ‘first page’ Category

Pe drumul crucii

Posted on: aprilie 10th, 2015 by Vlad No Comments

Puteți viziona concertul caritabil „Pe drumul crucii” susținut de Corul de Studenți AMiCUS Timișoara și Formația de Coarde „Rejoice” în sala de concerte Mihai Perlan a Colegiului Național de Artă „Ion Vidu” Timișoara.

Playlist-ul pe Youtube îl puteți găsi mai sus, sau aici.

Audiție și vizionare plăcută!

În numele dragostei

Posted on: aprilie 5th, 2015 by Vlad No Comments

Am înregistrat și arhivat seminariile prezentate cu ocazia Sabatului Familiilor Tinere, la Biserica Betania din Timișoara. Invitații speciali au fost: Zenobia Niculiță, Romică Sârbu, George Uba și Narcis Ardelean.

Sperăm ca informațiile și aplicațiile prezentate să fie de un real folos în familiile noastre.

Puteți descărca prezentările mai jos, sau puteți urmări playlist-ul de pe Youtube.

Biserica Viitorului

Posted on: octombrie 14th, 2013 by Vlad No Comments

Invitaţi speciali: Pastor Gustavo Squarzon (SUA) & Pastor Daniel Chirileanu (Departamentul de tineret, Uniunea Română)
Tematica propusă acoperă patru zone majore de interes:

  1. Creșterea bisericii;
  2. Slujirea tinerilor;
  3. Ucenicizare;
  4. Slujirea copiilor

Pentru a urmări materialele vă invităm să le descărcaţi de mai jos, sau să le urmăriţi (la calitate mai bună) pe Youtube în acest playlist.

Pentru a fi mereu la curent cu activităţile şi programele Conferinţei Banat vă invităm să vă abonaţi canalului nostru de Youtube.

Seminarii de familie

Posted on: martie 1st, 2013 by Vlad No Comments

Vineri şi sâmbătă bisericile din Timişoara primesc vizita familiei Waters care va susţine seminarii pe teme de familie.

Vineri seara de la 19 şi sâmbătă după-amiază de la 17 vor fi la biserica Betania şi sâmbătă dimineaţă la biserica Maranatha. Cei care nu puteţi participa în direct vă invităm să urmăriţi transmisia noastră online.

E păcat să te simţi bine la biserică?

Posted on: februarie 22nd, 2013 by Vlad No Comments

Avem un lucru în comun: în fiecare săptămână petrecem câteva ore la biserică. Ceea ce ne diferenţiază sunt motivele pentru care venim, scopurile pe care le urmărim şi felul în care ne simţim aici. Pentru unii program obligatoriu, pentru alţii reîncărcarea bateriilor, pentru singuratici loc de socializare, pentru mulţi mijloc de testare a răbdării, „mersul la biserică” îmbracă forme dintre cele mai diverse.

De ce venim? Ce ar trebui să experimentăm? Cum ar trebui să plecăm? sunt întrebările la care vom încerca să găsim răspun vineri, 22 februarie, de la ora 19.30

Greşeli în dragoste

Posted on: februarie 15th, 2013 by Vlad 5 Comments

Toţi pornim la drum cu gândul că iubirea va dăinui „până ce moartea ne va despărţi”. Undeva, pe drum, viaţa ne învaţă că dragostea e mai complicată decât credeam la început. Ne ies în cale obstacole despre care n-am ştiut, pericole despre care nu ni s-a zis… şi într-o zi ne trezim cu o variantă searbădă a ceea ce a fost odată… „dragoste”. Care sunt greşelile pe care le facem pe drum? Cum le-am putea preveni?

Discutăm despre greşeli în dragoste cu îndrăgostiţi mai vechi şi mai noi vineri seara de la 19:30 la Maranatha Timişoara

New Start

Posted on: februarie 8th, 2013 by Vlad No Comments

Omul este compus din suflet și corp. Relația dintre cele două nu este una simplă. Biserica tinde să pună accent pe partea spirituală, iar societatea pe partea fizică. Unde este adevărul?

Ce importanță ar trebui să acorde formei fizice un creștin? Care sunt secretele sănătății și care dintre ele e cea mai importantă? Aceste întrebări și altele le discutăm împreună cu medicul Lucian Fara vineri seară de la ora 20

Spune-mi cu cine te însoţeşti…

Posted on: februarie 1st, 2013 by Vlad No Comments

Vineri, 1 februarie, discutăm despre una dintre cele mai mari dileme ale unui tânăr creștin: cum să-mi păstrez identitatea fără să-mi pierd prietenii? A participa la un banchet sau majorat înseamnă compromis? Ar trebui să am doar prieteni „pocăiţi”? Pe de altă parte, întâlnirile unde toţi suntem credincioşi sunt chiar așa de pozitive? Până la urmă cât de mult contează anturajul?

Discutăm deschis, ca între prieteni, vineri seara de la 8 la biserica Betania din Timişoara. Poți veni cu noi acolo sau pe net, pe maiaproape.ro.

Concert Caritabil

Posted on: decembrie 7th, 2012 by Vlad 4 Comments

Duminică, 9 decembrie 2012, începând cu orele 18:00, am transmis de la sala ”Capitol” din Timișoara concertul caritabil în cadrul căruia au cântat: grupul coral ”Laudes Christi”, Corul „AMiCUS” Timișoara, Corul de copii ”Akord junior”, Grupul mixt ”Akord”, Grupul feminin ”Akord”, Grupul bărbătesc ”Crescendo” Arad şi Grupul bărbătesc ”Misionar”.

Festivalul Corurilor Adventiste

Posted on: decembrie 1st, 2012 by Vlad 6 Comments

În 1 decembrie am transmis de la Şepreuş Festivalul Corurilor Adventiste. Au participat coruri din Măderat, Archiş, Apateu şi corul din Şepreuş.
A fost o ocazie minunată în care Evanghelia s-a transmis prin intermediul notelor muzicale.

Vă invităm să urmăriţi împreună înregistrarea evenimentului, sau să o descărcaţi pe calculatorul dumneavoastră.